Нов миниинвазивен метод за лечение на кокалче на краката премахва проблема за 15 мин!

 

Нов миниинвазивен метод за лечение на кокалче на краката премахва проблема за 15 мин!

Лятото е сезонът на сандалите и отворените обувки, но много дами се притесняват да ги носят заради „кокалчета на крака“. Проблемът освен визуален и естетичен е и анатомичен, както и масов, тъй като от него по-често страдат над 50% от жените. Той води до неудобство при избор на обувки, ежедневни болки и засилващи се с годините деформации, които след палеца постепенно обхващат втория и третия пръст на крака. В краен стадий се стига до поява на мазоли, язви и трудно зарастващи рани по пръстите и стъпалото. Ползването на всякакви подложки, фиксатори, пръстени и други средства и методи са само търговски трикове, които още повече задълбочават проблема. Повечето пациенти не желаят да се подложат на операция поради лошите резултати, големите белези и усложненията след това. Всички сме чували израза „ Вие ще ме оперирате, но то пак ще се върне ”

Само за 15-ина минути с нов вид операция, неприлагана до сега в България се премахва толкова често срещания проблем с щръкналите кокалчета на краката. Оперативния метод се прилага с изключителен успех в Америка и Западна Европа и е предпочитан от повечето холивудски звезди. Операцията се извършва със спинална упойка ( в кръста, при която само караката са упоени ). Белега е около 1см, а възстановяването 2 пъти по-бързо в сравнение с прилаганите до сега методи за лечение на този често срещан проблем. Поставя се една игла до палеца на крака, която се премахва месец след оперативната намеса. Носи се специална постоперативна обувка за 45 дни. Поради простотата на метода  и бързото възстановяване на пациентите след операцията могат да се оперират и двете ходила едновременно.

При интерес, свържете се с мен за консултация.

16 thoughts on “Нов миниинвазивен метод за лечение на кокалче на краката премахва проблема за 15 мин!”

 1. Гинка Василева

  Здравейте искам да питам за маийка ми е операцията тя е на 74 години дали може да се оперира,колко ще струва и къде се прави.

  1. Димитър Стаматов

   Да може, обадете се за преглед, след което ще Ви разясня всичко

  2. Здравейте Г-жо Василева, възрастта не е критерии за тази операция, въпросът е колко е тежка деформацията и как най-щадящо да се извърши корекция. Цената се определя от тежестта на деформацията и наличие на допълнителни деформации по другите пръсти. Обадете се да си запазите час за преглед и да обсъдим поведението.

   Поздрави,
   Д-р Стаматов

  3. Здравейте, обадете се да се разберем. Хората извън Пловдив ми изпращат снимки и на базата на това говорим конкретно за лечението и финансовата страна.

  1. Здравейте Г-жо Стоянова,

   Благодаря за интереса

   Цената зависи от степента на деформация, наличие на пръсти чукчета и друга патология. Трябва първо да направим преглед. Цената средно варира от 300 до 1000лв зависимост от тежестта на деформацията и консумативите, които са необходими за нея.

   С уважение,
   Д-р Стаматов

  2. Обадете се да се разберем. Цената зависи от тежестта на деформацията

  3. Цената зависи от тежестта на деформацията. Обадете се да обсъдим казуса Ви

 2. Анета Колева

  Здравейте, бихте ли ми дали вашия имейл, за да ви изпратя снимки на крака ми и да ковентираме прегледа и операцията

 3. Светла Бонева

  Така раздалечени ли остават пръстите като на снимката? Другите пръсти не следват ли палеца?

   1. Естира Филипова

    Здравйте! Въпроса ми е когато се извърши операцията, видях на снимката че пръстите са разбелечени, смисъл така ли ще си останат или след време ще се оправят.

    1. Здравейте и благодаря за въпроса! Да събират се пръстите след като се махнат иглите. Разгледайте фейсбука ми

 4. Диана Иванова

  Здравейте,д-р Стаматов, имам кокалчета и пръст чукче на двата крака.Може ли да ми дадете час за преглед за 30 юли след 14 ч по възможност защото съм от северозападна България

  1. Здравейте! Могат да Ви дадат час на тел 0888 444443. С удоволствие ще помогна

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *