Нов миниинвазивен метод за лечение на кокалче на краката премахва проблема за 15 мин!

 

Нов миниинвазивен метод за лечение на кокалче на краката премахва проблема за 15 мин!

Лятото е сезонът на сандалите и отворените обувки, но много дами се притесняват да ги носят заради „кокалчета на крака“. Проблемът освен визуален и естетичен е и анатомичен, както и масов, тъй като от него по-често страдат над 50% от жените. Той води до неудобство при избор на обувки, ежедневни болки и засилващи се с годините деформации, които след палеца постепенно обхващат втория и третия пръст на крака. В краен стадий се стига до поява на мазоли, язви и трудно зарастващи рани по пръстите и стъпалото. Ползването на всякакви подложки, фиксатори, пръстени и други средства и методи са само търговски трикове, които още повече задълбочават проблема. Повечето пациенти не желаят да се подложат на операция поради лошите резултати, големите белези и усложненията след това. Всички сме чували израза „ Вие ще ме оперирате, но то пак ще се върне ”

Само за 15-ина минути с нов вид операция, неприлагана до сега в България се премахва толкова често срещания проблем с щръкналите кокалчета на краката. Оперативния метод се прилага с изключителен успех в Америка и Западна Европа и е предпочитан от повечето холивудски звезди. Операцията се извършва със спинална упойка ( в кръста, при която само караката са упоени ). Белега е около 1см, а възстановяването 2 пъти по-бързо в сравнение с прилаганите до сега методи за лечение на този често срещан проблем. Поставя се една игла до палеца на крака, която се премахва месец след оперативната намеса. Носи се специална постоперативна обувка за 45 дни. Поради простотата на метода  и бързото възстановяване на пациентите след операцията могат да се оперират и двете ходила едновременно.

При интерес, свържете се с мен за консултация.

10 comments

 • Гинка Василева says:

  Здравейте искам да питам за маийка ми е операцията тя е на 74 години дали може да се оперира,колко ще струва и къде се прави.

  • Димитър Стаматов says:

   Да може, обадете се за преглед, след което ще Ви разясня всичко

  • stamatov says:

   Здравейте Г-жо Василева, възрастта не е критерии за тази операция, въпросът е колко е тежка деформацията и как най-щадящо да се извърши корекция. Цената се определя от тежестта на деформацията и наличие на допълнителни деформации по другите пръсти. Обадете се да си запазите час за преглед и да обсъдим поведението.

   Поздрави,
   Д-р Стаматов

  • stamatov says:

   Здравейте, обадете се да се разберем. Хората извън Пловдив ми изпращат снимки и на базата на това говорим конкретно за лечението и финансовата страна.

 • Ива says:

  Може ли да знам цената за двата крака мерси

  • stamatov says:

   Здравейте Г-жо Стоянова,

   Благодаря за интереса

   Цената зависи от степента на деформация, наличие на пръсти чукчета и друга патология. Трябва първо да направим преглед. Цената средно варира от 300 до 1000лв зависимост от тежестта на деформацията и консумативите, които са необходими за нея.

   С уважение,
   Д-р Стаматов

  • stamatov says:

   Обадете се да се разберем. Цената зависи от тежестта на деформацията

  • stamatov says:

   Цената зависи от тежестта на деформацията. Обадете се да обсъдим казуса Ви

 • Анета Колева says:

  Здравейте, бихте ли ми дали вашия имейл, за да ви изпратя снимки на крака ми и да ковентираме прегледа и операцията

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *